skip to Main Content

Personal Training 
Haarlemmermeer

Klaar om meer te bewegen, maar liever niet naar een hippe sportschool om te kijken en bekeken te worden? Op zoek naar een bewezen succesvolle personal training in Nieuw-Vennep of Hoofddorp? Wil je afwisselend buiten trainen onder professionele begeleiding van een personal fit trainer? Ik begeleid jou graag naar een betere conditie, gezonder gewicht en meer plezier in bewegen!

Ik ben een gecertificeerd personal trainer

Succesvolle outdoor
personal training

Naast dat ik persoonlijk lifestyle coach met verstand van gezond eten en ontspannen ben, ben ik ook gecertificeerd personal trainer. Ik heb mijn diploma tot sportinstructrice op het CIOS behaald en geef succesvolle outdoor personal training in de Haarlemmermeer. In een vertrouwde en veilige omgeving en een volledig op jou en je wensen aangepaste training leer ik jou verantwoord bewegen.

Succesvolle outdoor
personal training

Naast dat ik persoonlijk lifestyle coach met verstand van gezond eten en ontspannen ben, ben ik ook gecertificeerd personal trainer. Ik heb mijn diploma tot sportinstructrice op het CIOS behaald en geef succesvolle outdoor personal training in de Haarlemmermeer. In een vertrouwde en veilige omgeving en een volledig op jou en je wensen aangepaste training leer ik jou verantwoord bewegen.

Buiten sporten
Nieuw-Vennep / Hoofddorp

Mijn personal training is altijd een buitentraining, waarbij we werken met jouw eigen lichaamsgewicht. Dit zal een combinatie zijn van conditie, kracht en lenigheid die is aangepast aan jouw doelen en voorkeuren. Samen kijken naar waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat je doelen zijn. Want natuurlijk wil je wel iets bereiken met mijn personal training in Nieuw-Vennep en / of Hoofddorp!

Buiten sporten
Nieuw-Vennep / Hoofddorp

Mijn personal training is altijd een buitentraining, waarbij we werken met jouw eigen lichaamsgewicht. Dit zal een combinatie zijn van conditie, kracht en lenigheid die is aangepast aan jouw doelen en voorkeuren. Samen kijken naar waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat je doelen zijn. Want natuurlijk wil je wel iets bereiken met mijn personal training in Nieuw-Vennep en / of Hoofddorp!

Mijn personal training?
Afwisselend!

Daarnaast vind ik het belangrijk rekening te houden met jouw persoonlijke voorkeuren en eventuele beperkingen. Wat vind je leuk om te doen qua beweging en wat vooral niet? Wat kun je aan en wat niet? Door hier vooraf rekening mee te houden, zal je de training als leuker, afwisselender en minder zwaar ervaren. Bovendien houd jij het na mijn begeleiding als personal trainer Haarlemmermeer hierdoor zelf langer vol.

Mijn personal training?
Afwisselend!

Daarnaast vind ik het belangrijk rekening te houden met jouw persoonlijke voorkeuren en eventuele beperkingen. Wat vind je leuk om te doen qua beweging en wat vooral niet? Wat kun je aan en wat niet? Door hier vooraf rekening mee te houden, zal je de training als leuker, afwisselender en minder zwaar ervaren. Bovendien houd jij het na mijn begeleiding als personal trainer Haarlemmermeer hierdoor zelf langer vol.

Mijn totaalaanpak
voor personal trainen

Waarom werkt mijn aanpak voor personal trainen in Nieuw-Vennep en Hoofddorp? Als personal coach ben ik erg breed georiënteerd. Ik richt me dus niet enkel op de beweging, maar neem in mijn werkwijze ook altijd een stukje voeding en ontspanning mee. Door ons gezamenlijk te richten op dat totaalplaatje behaal je veel sneller en blijvender je doelen!

Mijn totaalaanpak
voor personal trainen

Waarom werkt mijn aanpak voor personal trainen in Nieuw-Vennep en Hoofddorp? Als personal coach ben ik erg breed georiënteerd. Ik richt me dus niet enkel op de beweging, maar neem in mijn werkwijze ook altijd een stukje voeding en ontspanning mee. Door ons gezamenlijk te richten op dat totaalplaatje behaal je veel sneller en blijvender je doelen!

Mag ik jou begeleiden als personal trainer?

Lekker verantwoord bewegen en buiten sporten onder begeleiding van een enthousiaste personal trainer in de Haarlemmermeer? Ik geniet ervan om mensen te motiveren zelf dat stapje naar succesvolle verandering te nemen, dus ik zal er alles aan doen om jou te stimuleren je doelen te behalen. Maar pas op, dit kan erg inspirerend zijn. Ben jij klaar om je laten inspireren door mij? Boek dan vandaag nog jouw personal training in Nieuw-Vennep of Hoofddorp!

1 persoon - Personal Training Pakketprijs is per persoon per uur
75 65 per uur
2 personen - Personal Training Pakketprijs is per persoon per uur
40 35 per uur

Leefstijl Coaching Haarlemmermeer op Instagram

Back To Top